onze aanpak

Latte geeft u met my.latte de mogelijkheid om uw eigen website aan te passen op een gebruiksvriendelijke manier. Met een minimale internet kennis kan u bijvoorbeeld uw eigen nieuws bericht op de site plaatsen. Kijkt u even naar onze demo om te zien wat wij bedoelen.

My.latte is opgedeeld in een aantal modules: de latte web services. Zo heeft u bijvoorbeeld een module om uw nieuwsberichten te beheren, een evenement module, enz... Dit systeem laat u toe om zelf te beslissen welke modules u gebruikt.

Via een abonnement betaalt u per module een maandelijks bedrag, het is vanzelfsprekend dat u enkel betaalt voor de modules die u gebruikt. Klik hier voor een volledige lijst van onze huidige modules. Hier vind u ook een lijst van voorbeelden bij onze klanten waar de services gebruikt worden. Er bestaan voordeel pakketten die een aantal modules aanbied aan een voordelige prijs.

Indien onze aanpak uw interesse wekt, kan u ons altijd contacteren door het webformulier te gebruiken.

 

 

uw voordelen op een rijtje

Latte biedt u een aantal vaste componenten om uw site mee op te bouwen: de "latte web services". Uw voordelen:

  • u kiest enkel de componenten die u nodig heeft
  • u bepaalt zelf de inhoud van uw site via my.latte
  • u kan eenvoudig beginnen, en later uitbreiden

Overtuig uzelf: probeer onze webservices uit in onze online demo.

 

Oplichtersbende Domain Registry of America weer op rooftocht

Indien u een factuur ontvangt van de "Registry of America", dan kan u deze negeren. De organisatie achter deze brief staat bekend voor oplichting en het gebruik van scam technieken.

Lees meer...

latte bvba