Lees je email berichten ook als je op vakantie bent ...

Via de webmail van latte, kan je van eender waar bekijken wat er in jouw brievenbus zit. Dit kan handig zijn als je op reis bent, of gewoon bij vrienden als je snel jouw email wil controleren. Dus als je niet meteen toegang hebt tot jouw pc thuis.

Uw e-mail box op de Latte server

Op het moment dat een mailtje toekomt op de Latte server, wordt het geplaatst in jouw mailbox, een virtuele brievenbus. Deze virtuele brievenbus bevind zich dus op een computer die constant is aangesloten op het internet, de latte server.

Op het moment dat je jouw email programma opstart, wordt deze brievenbus leeg gemaakt, en worden de berichtjes gekopieerd op jouw computer. De meest gebruikte email programma's zijn Outlook express, Outlook, Eudora ... De latte server is dus een tijdelijk opslag medium voor alle emails die voor jou bedoeld zijn. Aangezien je pc thuis niet altijd is aangesloten op het internet, heb je zo een tijdelijke opslagruimte.

Latte webmail

Is het mogelijk om jouw berichtjes te lezen als ze nog op de Latte server staan? Dat is zeker mogelijk. Via de webmail website van Latte, kan je bekijken wat er in jouw virtuele brievenbus zit. Dit kan handig zijn als je op reis bent, of gewoon bij vrienden als je snel jouw email wil controleren. Dus als je niet meteen toegang hebt tot jouw pc thuis.

Via webmail kan je natuurlijk enkel de nieuwe berichten bekijken, al jouw oudere berichten zitten niet meer in jouw virtuele brievenbus, maar staan in jouw email programma op jouw eigen computer.

Hoe gebruik ik webmail?

Je hebt enkel via een browser, zoals Internet Explorer, nodig. Daarmee surf je naar http://webmail.latte.be. Daar kan je dan inloggen, en meteen jouw nieuwe email te lezen. Als login naam gebruik je je volledige email adres. Je kan er ook emails versturen of antwoorden op berichten.

 

Oplichtersbende Domain Registry of America weer op rooftocht

Indien u een factuur ontvangt van de "Registry of America", dan kan u deze negeren. De organisatie achter deze brief staat bekend voor oplichting en het gebruik van scam technieken.

Lees meer...

latte bvba